bed and breakfast palermo, b&b palermo palermo accomodation, palermo accommodation, palermo apartments, accommodation in palermo, bed and breakfast palermo  nocleg ze sniadaniem,  zakwaterowanie palermo,  noclegi palermo,  palermo apartamenty,  zakwaterowanie w palermo,  bed and breakfast palermo, pokoje do wynajęcia palermo Bed and Breakfast Palermo, B&B Palermo, Palermo szálloda hotels palermo, hostal palermo, hotel palermo, bed and breakfast palermo bed and breakfast palermo, b&b palermo, hotel palermo b&b palermo, alberghi palermo, hotel palermo turismo en palermo, b&b palermo

Pension / B&B Artepalermo

Üdvözöljük az Artepalermo Panzióban!

Az Artepalermo egy Bed & Breakfast szállás Palermo szívében, egy több száz éves ház legfelső emeletén, sikátorok, terek, kint felakasztott ruhák, teraszok, piacok és templomok között. Önök egy művésznőnél lakhatnak, az atellier közvetlen a szobájuk mellett található. A panzió két szobával rendelkezik - mindkettő erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Ezen kívül a szálláson egy nappali szoba, egy tetőterasz és egy konyha - ahol a vendégek főzhetnek-, valvalamint egy közös fürdőszoba tálható. (Sajnos lift nincs).

Mi egy holland nőből, egy tunéziai férfiból és egy szicíliai kutyából álló család vagyunk. Az apartmant sok szeretettel újítottuk fel.

Beszéljük a német, az olasz, az angol, a spanyol, a portugál, a holland és az arab nyelveket. Magyarul sajnos nem beszélünk.

Palermo szálloda

|

B&B Palermo

|

Bed and Breakfast Palermo

| bed and breakfast palermo | hotel palermo | hostal palermo | hotels palermo